Welkom

Welkom bij WOEST. 

 

Bij WOEST eet je je vingers op bij onze verschillende soorten eigen bereide burgers, een entrecote’s of tournedos. Geen zin in vlees? Geniet dan van een hele vis of blijf lekker lang tafelen met tapas die je bij elk schaaltje verrassen.

WOEST aantrekkelijk en vooral woest lekker.

 

Restaurant-Woest
Woest-Westerhoven

Liefhebbers

Een goei stukske vlees, heerlijke hele vis of een burger van rund, kip of varken: WOEST lekker en perfect gebakken door onze liefhebbers.

Want dat zijn we bij Woest stuk voor stuk; liefhebbers van goed eten, simpel en toch Woest anders. Hoe dan? Door onze burger gemaakt volgens eigen recept en de home made sauce, puur door zijn ingrediënten en puur gemaakt op gevoel.

Wij presenteren dan ook met trots de WOESTE dame van streekrund, op een vers gebakken broodje met tomaat, tzatziki, augurk en avocado, geserveerd met dikke frieten en knapperige sla*. Of onze huisgemaakte falafel burger met tzatziki en gegrilde groenten?*. Zo simpel is WOEST anders.

* WOEST is niet verantwoordelijk voor schade aan of het gemis van een of meerdere vingers na het eten van één van onze recepten.