Welkom

Welkom bij WOEST. 

 

Bij WOEST eet je je vingers op bij onze verschillende soorten eigen bereide burgers, een ribeye of tournedos. Geen zin in vlees? Geniet dan van een heerlijk stukje vis of blijf lekker lang tafelen met onze tapas die je bij elk schaaltje verrassen.

WOEST aantrekkelijk en vooral woest lekker.

 

Restaurant-Woest

Liefhebbers

Een goei stukske vlees, heerlijke vis of een burger van rund, kip of groenten: WOEST lekker en perfect gebakken door onze liefhebbers.

Want dat zijn we bij Woest stuk voor stuk; liefhebbers van goed eten, simpel en toch Woest anders. Hoe dan? Door onze burger gemaakt volgens eigen recept en de home made sauce, puur door zijn ingrediënten en puur gemaakt op gevoel.

Wij presenteren dan ook vol trots de WOESTE cheese burger van Black angus rund, op een vers gebakken broodje met tomaat, knapperige sla, augurk, cheddar, uiringen en BBQ saus, geserveerd met onze huisgemaakte coleslaw*. Of wat dacht u van onze botermalse steaks, stuk voor stuk met liefde bereid op onze greenegg?*. Zo simpel is WOEST anders.

* WOEST is niet verantwoordelijk voor schade aan of het gemis van een of meerdere vingers na het eten van één van onze recepten.

Reserveren

Cadeaubonnen