logo

Welkom bij WOESTE BURGERS EINDHOVEN. WOESTE BURGERS EINDHOVEN IS OPEN VAN WOENSDAG T/M ZONDAG VAN 11.00 UUR TOT 19.00 UUR.


BIJ WOESTE BURGERS EINDHOVENDe succesformule van Woest zetten we door in de Vershal

Een zaak, helemaal gericht op het serveren van de perfecte burger, goede porties friet van Friethoes en heerlijke Mexicaanse nacho’s van Willy Nacho. Geen kleffe burgers of kleffe friet, maar burgers zoals je deze ook in een restaurant kan verwachten. Dit misten we nog in de vershal. Wanneer je een middagje op Strijp-S bent geweest, heb je zin om je tanden in iets stevigs te zetten. Niks beter dan een heerlijke burger met loaded fries of een portie nacho’s, toch?!

Ben je bij Brouwerij het veem aan het borrelen of heb je thuis zin hebben in een van onze gerechten? Het is allebei mogelijk! Be our guest at woeste burgers.

 

VAN CLASSIC TOT VEGAN  

De aankleding van de zaak – pal naast het vrolijke en kleurrijke stukje Mexico van Willy Nacho – past prima bij de naam. Strak, stoer, grijs, betonlook, roestige golfplaten. Bonkig en eerlijk. Hier sla je met de vuist op de counter. ‘Hallo, doe deze jongen maar een burger. Wat voor een?! Eh …’ Ja, wat dacht je dan? “Naast onze classic Woeste Burger staan er nog tien andere burgers op de kaart,” gaat Willem verder. “Een kipburger, een pulled pork burger, een burger geïnspireerd door de Mexicaanse sfeer van Willy Nacho en ga zo maar door… Alles vers bereid, naar eigen receptuur. Ook alle sausjes en garnituur zijn hartstikke vers, bereid onder het oog van de gast.”

 

Zoveel extra voor de gast

Voor Willem en zijn compagnon Bart is de Vershal een topplek voor hun volgende horeca-avontuur. Een plek waar je samenwerkt, elkaar opzoekt en inspireert, besluit Willem. “Samen kun je je gasten zoveel extra bieden. Want waarom zou ik iemand die bij de wijnboer van een glaasje zit te genieten, geen mooi mini-burgertje komen serveren? We zouden het top vinden als de bakker hier een hamburgerbroodje voor ons ontwikkelt. En als de groenteboer straks alles voor onze salsa’s, salades en garnituur levert. Verser kun je het niet hebben!” Smakelijker ook niet, concluderen we na een laatste hap van onze burger. Woest lekker!

006-Vershal

Woeste burgers

Vershal het Veem, strijp-s
Torenalle 86-02 5617
5617 BE Eindhoven

vershal@woesteburgers.nl

Openingstijden:
Woensdag 11.00 – 19.00 uur
Donderdag 11.00 – 19.00 uur
Vrijdag 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag 11.00 – 19.00 uur
Zondag 11.00 – 19.00 uur

 

 

Bezoek ons op facebook