logo
De succesformule van Woest zetten we door in de Vershal

Een zaak, helemaal gericht op burgers. Niet de kleffe fastfood variant, maar burgers die je zo op je bordje zou kunnen krijgen in een top-restaurant. Dat misten we nog in de Vershal. Want als je een enerverend middagje Strijp-S beleeft, wil je je tanden wel in iets stevigs zetten. Of als je bij brouwerij Het Veem lekker zit te borrelen met je vrienden. Of denk je eerder aan een snelle burger on-the-go? Be our guest bij Woeste Burgers.

 

Van Classic Burger tot Falafel Burger  

De aankleding van de zaak – pal naast het vrolijke en kleurrijke stukje Mexico van Willy Nacho – past prima bij de naam. Strak, stoer, grijs, betonlook, roestige golfplaten. Bonkig en eerlijk. Hier sla je met de vuist op de counter. ‘Hallo, doe deze jongen maar een burger. Wat voor een?! Eh …’ Ja, wat dacht je dan? “Naast onze classic Woeste Burger staan er nog tien andere burgers op de kaart,” gaat Willem verder. “Een lamsburger, een kipburger met bacon en tsatsiki, een vegetarische burger met lekkere tomatenchutney bijvoorbeeld, een falafel burger … Alles vers bereid, naar eigen receptuur. Ook alle sausjes en garnituur zijn hartstikke vers, bereid onder het oog van de gast.”

 

Zoveel extra voor de gast

Voor Willem en zijn compagnon Bart is de Vershal een topplek voor hun volgende horeca-avontuur. Een plek waar je samenwerkt, elkaar opzoekt en inspireert, besluit Willem. “Samen kun je je gasten zoveel extra bieden. Want waarom zou ik iemand die bij de wijnboer van een glaasje zit te genieten, geen mooi mini-burgertje komen serveren? We zouden het top vinden als de bakker hier een hamburgerbroodje voor ons ontwikkelt. En als de groenteboer straks alles voor onze salsa’s, salades en garnituur levert. Verser kun je het niet hebben!” Smakelijker ook niet, concluderen we na een laatste hap van onze burger. Woest lekker!

006-Vershal

Woeste burgers

Vershal het Veem, strijp-s
Torenalle 86-02 5617
5617 BE Eindhoven

vershal@woesteburgers.nl

Openingstijden:
Maandag 11.00 – 19.00 uur
Dinsdag 11.00 – 19.00 uur
Woensdag 11.00 – 19.00 uur
Donderdag 11.00 – 19.00 uur

Vrijdag 11.00 – 20.00 uur
Zaterdag 11.00 – 20.00 uur
Zondag 12.00 – 20.00 uur

 

 

Bezoek ons op facebook